ГОВОРИ ЕЗИКА НА ВАШЕТО ТЯЛО

NuEra Tight е неинвазивна радиочестотна терапия с контролирана температура, която ефективно намалява мастната тъкан, свежда до минимум целулита, стяга кожата и изглажда бръчките. За разлика от други процедури, NuEra Tight може да бъде адаптирана според специфичните нужди на вашето тяло, като третира всеки кожен слой с подходящите настройки спрямо дебелината на кожата, хидратацията, възрастта и отпуснатостта.

Hydradacial LED

Стягане на Кожата

120
лв
  • NuEra Tight работи с мощна биполярна радиочестота за лице, която стимулира колагена и подобрява признаците на стареещата кожа, изглажда бръчките. Технологията FocalRF, с която работи апаратът NuEra Tight, насочва проникването на енергия към слой в дермата, който сме избрали да третираме като генерира контролирано количество енергия. Тя се трансформира в топлина и стимулира фибробластите в кожата да произвеждат нов колаген. Резултатът е видимо изгладена и подмладена кожа.

Намаляване на бръчките

70
лв
  • С високи честоти и прецизен контрол на температурата, NuEra Tight е в състояние да стимулира активността на фибробластите и да подобри притока на кръв, създавайки незабавен изглаждащ ефект. Най-хубавото е, че ефектът се задържа във времето и дори се разгръща с течение на времето. Механизмът на работа на NuEra Tight генерира производство на нов колаген.

Намаляване на мазнините

120
лв
  • Истински персонализираното преживяване за контуриране на тялото започва с технологията FocalRF, която третира подкожните мазнини във всяка област на тялото лесно и ефективно. Процедурата може да бъде изцяло персонализирана, защото твоят терапевт може свободно да избира. Той може да подбере правилната за теб и твоето тяло енергия - от 6 MHz за стягане на кожата на повърхността до 470kHz за по-дълбоко нагряване и унищожаване на целулита и мастните клетки.

Намаляване на целулита

70
лв
  • Апаратът NuEra Tight прилага множество радиочестоти, два режима на лечение и ефективен механичен масаж за манипулиране на съединителната тъкан, за ремоделиране на целулита и подобряване на външния вид на неравности и изпъкналости по кожата на тялото.

Подходяща ли е процедурата за мен?

Процедурите с NuEra Tight са подходящи за всеки тип кожа. Те са подходящи за здрави хора с локален целулит и локални мастни натрупвания. Подходящи са също и за облекчаване и подобряване на следните състояния на кожата и мастната тъкан:

  • Едематозна фибросклеротична паникулопатия
  • Кожна атрофия и еластоза
  • Недостатъчност на микроциркулацията и венозна недостатъчност
  • Хиперплазия и хипертрофия на адипоцитите

Процедурата представлява загряване на кожата и подкожната мастна тъкан на различна дълбочина. Работи с 5 радиочестоти и множество накрайници. Това позволява персонализиране на процедурата спрямо индивидуалните анатомични особености на всеки пациент.

Персонализация на процедурата

Безопастност на процедурата

Процедурите с NuEra Tight са преминали клинични изпитания и са доказали своята безопасност и ефективност. Технологията е изпитана в провеждането на милиони процедури по света в продължение на 10 години. NuEra Tight е най-новото поколение на тази радиочестотна машина.

Често Задавани Въпроси

Персонализираната технология NuEra Tight третира областите на тялото, където се появяват нежелани мазнини, бръчки, целулит и отпусната кожа, което води до по-скулптурирана, по-стегната и гладка кожа.

NuEra Tight използва FocalRF, технология от следващо поколение, за контрол на дълбочината на приложение на терапията, така че радиочестотните вълни да отговарят на уникалните нужди на Вашето тяло, като третират дермата и стимулират образуването на колаген. Или достигат до по-дълбокия подкожен мастен слой, което гарантира безопасни и ефективни процедури.

Тази неинвазивна терапия осигурява естествено изглеждащи резултати, които се запазват по-дълго, а усещането е както при приятен масаж с горещи камъни. След терапията е нормално временно да се наблюдава лек оток или зачервяване. Някои пациенти забелязват подобрение още след първата процедура. Необходими са 4 и повече процедури за постигане на оптимален ефект. Броят на процедурите е строго индивидуален. След първото си посещение при опитен терапевт, който работи с NuEra Tight, той ще изготви за теб индивидуален протокол за работа. Терапията ще е съобразена с твоята анатомия, възраст, хидратация на кожата, отпуснатост, ниво на мазнини, степен на целулит и много други фактори.

Терапията с NuEra Tight е подходяща за повечето хора и всеки тип кожа. Терапията не е подходяща при бременност, активна инфекция или чувствителност към топлина. По време на терапията трябва да се избягват порязвания, пиърсинг или татуировки. Винаги първо се консултирай с твоя терапевт, особено ако имаш метален имплант, например пейсмейкър, или наскоро са ти поставени инжекционни филъри.

Апаратът е предназначен да осигурява нагряване с цел повишаване на температурата на тъканите при определени медицински състояния като лечение на едематозна фибросклеротична паникулопатия, кожна атрофия и еластоза, недостатъчност на микроциркулацията и венозна недостатъчност, и хиперплазия и хипертрофия на адипоцитите.

Процедурата е напълно безболезнена и безопасна. Повечето пациенти споделят, че усещат затопляне в третираната зона по време на процедурата, подобно на масаж с горещи камъни.

Повечето хора не изпитват никакви странични ефекти от HydraFacial. Някои хора обаче могат да получат леко зачервяване или дразнене непосредствено след процедурата, което обикновено отшумява в рамките на няколко часа. 

Обикновено не е необходима специална подготовка за процедурата HydraFacial.  Въпреки това се препоръчва да избягвате използването на ексфолиращи продукти.