Открийте перфектното съчетание от трайно намаляване на окосмяването, съобразено специално с вашите нужди и желания.

Доверете се на медицински клас лазерна
епилация и се насладете на свободата да бъдете винаги готови на мига.

Гладка кожа

Минимален дискомфорт

Бързо и ефективно

Подходящ за всички типове кожа

Без враснали косми

Лазерна Епилация

Защо да изберете нас?

С гордост предлагаме усъвършенстваната медицински клас технология Candela GentleLase Pro, известна със своята прецизност, ефективност и безопасност при трайното обезкосмяване.

В Advance Medical Aesthetic Center спазваме безупречна хигиена и чистота и гарантираме, че всичко, което се докосва до вас е преминало през необходимата дезинфекция.

Ние разбираме, че всеки човек е уникален, както и неговите нужди за лазерна епилация. Изработваме индивидуални планове за процедурите си така, че да съответстват на специфичните ви изисквания, като осигуряваме оптимален комфорт и резултати.

Нашият приятелски настроен и компетентен персонал е посветен на осигуряването на индивидуална грижа, отговаря на вашите въпроси и ви напътства във всяка стъпка от процедурата.


Нашите процедури за лазерна епилация се извършват от обучени и сертифицирани специалисти, които следват строги протоколи за безопасност, за да осигурят, безопасна и ефективна процедура.

Подготовка и грижи след процедурата

Често Задавани Въпроси:

Лазерната епилация е процедура, при която се използва концентрирана светлинна енергия, която се насочва към космените фоликули, за да ги унищожи, като по този начин се възпрепятства бъдещият растеж на космите. Тя осигурява дълготрайно решение за намаляване на нежеланото окосмяване.
По време на лазерната епилация лазерно устройство излъчва концентриран светлинен лъч, който се абсорбира от пигмента (меланин) в космените фоликули. Светлинната енергия се превръща в топлина, като уврежда фоликулите и възпрепятства способността им да произвеждат нови косми.
Лазерната епилация може да осигури дългосрочно намаляване на окосмяването, но не може да гарантира трайно премахване на космите. Обикновено са необходими 6-8 процедури, за да се обхванат космените фоликули в различни цикли на растеж. След това препоръчваме поддържащи процедури на всеки 6 месеца.
Напредъкът в лазерната технология на Candela GentleLase Pro позволява да се третират широк спектър от тонове на кожата и цветове на космите. Апаратът GentleLase Pro е известен с добрата си ефективност при хора и с по-светли косми, наричан още „Лазерът на блондинките“. Въпреки това лазерната епилация е най-ефективна при лица със светла кожа и тъмни косми, тъй като лазерът се насочва към контраста между цвета на косъма и кожата.
В Advance Medical Aesthetic Center лазерната епилация се извършва от обучени и сертифицирани специалисти, което я прави безопасна и не представлява риск за здравето на клиентите.

В зависимост от окосмяването, типа кожа и обработваната област на тялото ще са необходими процедури на интервали от 4-12 седмици. Нашите терапевти ще ви насочат за индивидуалния интервал между процедурите спрямо вашите нужди. Всяка част на тялото има различен цикъл на растеж, така че намаляването на окосмяването ще варира в зависимост от това в какъв стадий са фоликулите ви по време на процедурата.

След всяка процедура окосмяването намалява, поради което е важно да завършите курса от 6-8 процедури и на постоянни интервали за най-добри резултати. Препоръчваме и поддържащи процедури на всеки 6 месеца за трайно намаляване на окосмяването.

Едно от предимствата на лазерната епилация е, че процедурата е почти безболезнена, особено в сравнение с други методи за обезкосмяване. Всеки импулс трае по-малко от секунда и предизвиква леко изтръпване. Използваме усъвършенствана охлаждаща машина в комбинация с нашия лазерен апарат, за да намалим усещането за топлина върху кожата и да сведем до минимум всякакъв дискомфорт.
В Advance Medical Aesthetic Center използваме медицински клас, александритна лазерна технология Candela GentleLase Pro, подходяща за всички типове кожа, дори и чувствителна. Нашата усъвършенствана охлаждаща апаратура, използвана по време на лазерната епилация, охлажда кожата ви, за да се сведе до минимум всякакъв дискомфорт.

Според настоящите медицински препоръки не можем да извършваме лазерна епилация за
бременни.

Не, не могат да бъдат третирани татуировки директно с апаратура за лазерна епилация. Можем да третираме около татуираните зони с разстояние от около 2-3 см.

Локалните обезболяващи кремове не са безопасни, нито ефективни при лазерна епилация. Усещането, при процедурата, не се усеща върху кожата, а във фоликула на косъма. Обезболяващият крем не може да проникне достатъчно дълбоко, за да сведе до минимум дискомфорта, който може да се усети във фоликула. Моля, уверете се, че няма оклузивни кремове върху третираните зони, когато се подлагате на процедури за лазерна епилация.

Процедурите с GentleLase Pro в комбинация с охлаждащата система свеждат дискомфорта по време на процедура до минимум и не се налага обезболяване.

Въпреки че лазерната епилация е безопасна, има потенциални странични ефекти, които могат да възникнат. Тези странични ефекти обикновено са временни и отшумяват в рамките на няколко часа до няколко дни. Възможните странични ефекти са зачервяване на кожата, лек оток, повишена чувствителност в третираната зона. В някои случаи лазерната епилация може да причини временно изсветляване или потъмняване на кожата в третираната област. Тези пигментни промени обикновено отшумяват бързо.

Клиентите ни трябва да са навършили 18 години, за да се подложат на лазерна епилация.

За лица на възраст 16-17 години родителят/настойникът трябва да присъства на консултацията и първата процедура, както и да подпише информираното съгласие.

Advance Medical Aesthetic Center може да поиска валиден документ за самоличност, за да
установи възрастта на клиента.

На хората, страдащи от епилепсия, се препоръчва да се консултират с лекаря си относно лазерната епилация. Преди да започне процедурата, лицето трябва да получи медицинско разрешение от своя лекар.

Някои лекарства могат да предизвикат фоточувствителност на кожата и това може да повлияе на реакцията на кожата към процедурата. Такива лекарства са, но не само:

 • Фотосенсибилизиращи лекарства: Лекарства като изотретиноин, тетрациклинови
  антибиотици, някои диуретици и някои нестероидни противовъзпалителни средства
  (НСПВС) могат да повишат чувствителността към светлина и да доведат до нежелани
  реакции по време на лазерната епилация.
 • Орални и локални ретиноиди: Лекарствата, съдържащи ретиноиди, като третиноин (Retin-A) и изотретиноин, могат да направят кожата по-чувствителна и склонна към нежелани реакции. Препоръчва се да преустановите употребата им преди лазерна епилация.
 • Фотосенсибилизиращи антибиотици: Някои антибиотици, като тетрациклин и
  доксициклин, имат фоточувствителни свойства и могат да увеличат риска от усложнения по време на лазерната епилация.
 • Хормонални медикаменти: Хормоналните лекарства, включително някои
  противозачатъчни хапчета и хормонозаместителни терапии, могат потенциално да
  повлияят на реакцията на организма към лазерната епилация.
 • Херпес
 • Прием на фотосенсибилизиращи медикаменти
 • Бременност или кърмене
 • Диабет или история за келоиди
 • Ракови образувания
 • Скорошно излагане на слънце или планиране на скорошно излагане
 • Скорошно ексфолиране на кожата (1 седмица преди терапията)
 • Прием на медикаменти
 • Алергии
 • Настъпила бременност
 • Болести