Hydrafacial Syndeo - Насладете се на най-новата технология за грижа за кожата

Hydrafacial осигурява незабавни и дълготрайни резултати, които виждате и усещате веднага след процедурата.

С какво се различава Hydrafacial?

Hydrafacial

Магията е в накрайника, който работи като вакуум, за да отвори порите за дълбоко почистване и
лесно и безболезнено премахване на замърсяванията и мъртвите кожни клетки. Той позволява на
активните съставки в нашите бустери да проникнат по-дълбоко за възможно най-ефективна
процедура.

Защо да изберете нас за HydraFacial?

Ние специализираме в процедурите на Hydrafacial и гарантираме, че те са съобразени с конкретните проблеми и нужди на вашата кожа.

Контролът на чистотата и безопасността е от изключително значение за нас и винаги ще ви покажем, че прилаганите накрайници са нови, неразопаковани и одобрени от марката.

Преди процедурата ще ви обясним всяка стъпка от терапията, включително научните предимства
на всяка съставка, която ще бъде приложена.

Hydrafacial предлага широка гама от процедури, които отговарят на различните нужди на кожата. Всяка процедура е предназначена да подобри здравето на кожата, да се насочи към специфични проблеми и да осигури сияен и подмладен тен. С възможности за персонализиране и доказани резултати Hydrafacial осигурява цялостен подход към грижата за всички типове кожа.

Видове Процедури

Лице

 • Несъвършенства и акне
 • Фини линии и бръчки
 • Еластичност и стегнатост
 • Хидратация
 • Тъмни петна
 • Пигментация
 • Зачервявания
 • Размер на порите

Тяло

 • Гръб
 • Шия и деклоте
 • Длани
 • Ръце
 • Седалище
 • Бедра

Устни и Околоочен контур

 • Устни
 • Околоочен контур

Скалп

 • Скалп

Подготовка И Грижи След Процедурата

PLATINUM HYDRAFACIAL

220
лв
 • Насладете се на най-добрата терапия HydraFacial. Процедурата започва с детоксикация с лимфен дренаж. Продължава с Deluxe HydraFacial за дълбоко почистване, екстракция и хидратация, като същевременно се третират специфичните проблеми на кожата със специален бустер по Ваш избор. Тази процедура завършва с LED терапия.

DELUXE HYDRAFACIAL

200
лв
 • Насладете се на луксозната процедура Hydrafacial Deluxe. Този пакет включва нежно почистване, ексфолиация, киселинен пилинг по избор, екстракция на порите, вливане на подхранващи серуми, допълнителни бустери за справяне с конкретни проблеми, LED светлинна терапия и защита на кожата. Постигнете сияен и хидратиран вид с това цялостно и релаксиращо изживяване в грижата за кожата.

BASIC HYDRAFACIAL

170
лв
 • Насладете се на базовата процедура Hydrafacial Basic за освежена и подмладена кожа. Този пакет включва нежно почистване, ексфолиране, персонализиран киселинен пилинг, екстракция на порите, вливане на подхранващи серуми и защита на кожата. Подарете си това ободряващо изживяване за грижа за кожата, за да постигнете по-здрав и сияен тен.

HYDRAFACIAL НА ГРЪБ

250
лв
 • Отдайте се на подмладяващата процедура за гръб Hydrafacial за по-гладка и чиста кожа на гърба. Това цялостно изживяване включва дълбоко почистване, нежен пилинг, персонализиран киселинен пилинг, екстракция на порите, вливане на подхранващи серуми и допълнителни целеви подсилващи средства. Подарете на гърба си тази ободряваща процедура за грижа за кожата, за да постигнете по-здрав и сияен тен.

HYDRAFACIAL НА ШИЯ И ДЕКОЛТЕ

110
лв
 • Усъвършенствайте рутинната си грижа за кожата с нашата терапия Hydrafacial за шия и деколте. Тази специализирана процедура включва нежно почистване, ексфолиране, персонализиран киселинен пилинг, екстракция на порите, вливане на подхранващи серуми, допълнителни целеви бустери и защита на кожата. Поглезете тези деликатни зони, за да постигнете по-гладка и хидратирана кожа и подмладен външен вид.

HYDRAFACIAL НА ДЛАНИ

55
лв
 • Съживете ръцете си с нашата разпускаща Hydrafacial процедура, предназначена специално за тази често пренебрегвана област. Насладете се на цялостно почистване, нежно ексфолиране, персонализиран киселинен пилинг, екстракция на порите, вливане на подхранващи серуми, допълнителни целеви бустери и защита на кожата. Подарете на ръцете си тази разпускаща терапия за грижа за кожата и разкрийте по-гладка и хидратирана кожа за младежки и ревитализиран вид.

HYDRAFACIAL НА РЪЦЕ

170
лв
 • Отдайте се на луксозната процедура Hydrafacial, предназначена специално за ръцете. Изживейте еднa подмладяващa терапия, която включва нежно почистване, ексфолиация, персонализиран киселинен пилинг, екстракция на порите, вливане на подхранващи серуми, опционални целеви бустери и защита на кожата. Тази процедура се фокусира специално върху сухите и груби лакти. Подарете на ръцете си тази разкрасяваща грижа за кожата, разкриваща по-гладка, хидратирана кожа.

HYDRAFACIAL НА СЕДАЛИЩЕ

150
лв
 • Отдайте се на нашата изключителна процедура Hydrafacial, специално разработена за зоната на седалището. Насладете се на цялостен процес на подмладяване, който включва нежно почистване, ексфолиация, персонализиран киселинен пилинг, екстракция на порите, вливане на подхранващи серуми, опционални целеви бустери и защита на кожата.

HYDRAFACIAL НА БЕДРА

220
лв
 • Подобрете грижата за кожата на бедрата си с нашата специализирана процедура Hydrafacial, предназначена за подобряване на външния вид на тази област. Насладете се на цялостен процес на подмладяване, който включва нежно почистване, ексфолиация, персонализиран киселинен пилинг, екстракция на порите, вливане на подхранващи серуми, опционални целеви бустери и защита на кожата. Подарете на бедрата си тази луксозна сесия за грижа за кожата, която ще разкрие по-гладка и хидратирана кожа и ще повиши самочувствието ви.

HYDRAFACIAL ЗА УСТНИ

100
лв
 • Насладете се на процедурата Hydrafacial Perk Lip - луксозна и подмладяваща услуга, предназначена специално за вашите устни. Тази процедура включва нежно ексфолиране за отстраняване на мъртвите кожни клетки, последвано от нанасяне на хидратиращ серум за подхранване и възстановяване. За тези, които търсят допълнителен тласък, изберете допълнителната стъпка за оформяне и увеличаване на устните, за да постигнете по-пълни и изразени устни.

HYDRAFACIAL ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР

120
лв
 • Изпробвайте процедурата Hydrafacial Perk Eye - луксозна и ревитализираща услуга, съобразена с деликатната кожа около очите. Тази специализирана терапия включва нежно ексфолиране за премахване на мъртвите кожни клетки, последвано от нанасяне на хидратиращ серум за подхранване и намаляване на фините линии и подпухналостта. Повишете блясъка на очите си с допълнителната стъпка за изсветляване и събуждане, която е насочена към специфични проблеми като тъмните кръгове.

HYDRAFACIAL НА СКАПЛ

350
лв
 • Изпробвайте възстановяващата процедура Hydrafacial за скалпа - трансформираща терапия, предназначена да подобри състоянието на скалпа и да насърчи оптималния растеж на косата. Тази цялостна терапия включва дълбоко почистване, нежно ексфолиране и екстракция за отпушване на космените фоликули, последвани от специализираните продукти на Biologique Recherche за грижа за скалпа. Отдайте се на допълнителен масаж на скалпа, за подобряване на релаксацията и стимулиране на кръвообращението.

ЛИМФЕН ДРЕНАЖ

50
лв
 • Изпитайте допълнителните ползи от лимфодренажната терапия на Hydrafacial. Тази специализирана техника включва нежен масаж и засмукване, за да стимулира лимфната система, като насърчава елиминирането на токсините и намалява задържането на течности. Като подобрява кръвообращението и детоксикацията, лимфодренажната терапия Hydrafacial ви оставя с освежен и подмладен тен, увеличавайки максимално ефективността на процедурата Hydrafacial.

LED ТЕРАПИЯ

50
лв
 • Изпитайте допълнителните ползи от LED терапията на Hydrafacial, която подобрява цялостните резултати от всички процедури, като подпомага изглаждането на фини линии, намалява появата на акне, подобрява текстурата и се насочва към специфични проблеми на кожата, използвайки силата на светлината.

Често Задавани Въпроси

Да, процедурата HydraFacial е подходяща за всички типове кожа, включително и за
чувствителна кожа. Процедурата може да бъде персонализирана, за да отговори на
специфичните нужди на всеки индивидуален тип кожа и проблеми.

Не, не е необходимо време за възстановяване след процедурата HydraFacial.
Повечето хора могат да се върнат към обичайните си дейности веднага след
процедурата.

Честотата на процедурите HydraFacial зависи от индивидуалния тип кожа и проблеми. Като цяло се препоръчва да се прави процедура HydraFacial на всеки 4-6  седмици, за да се поддържа оптимално здраве на кожата. 

Не, HydraFacial е нежно, неинвазивно лечение, което обикновено не причинява болка или дискомфорт. 

Повечето хора не изпитват никакви странични ефекти от HydraFacial. Някои хора обаче могат да получат леко зачервяване или дразнене непосредствено след процедурата, което обикновено отшумява в рамките на няколко часа. 

Обикновено не е необходима специална подготовка за процедурата HydraFacial.  Въпреки това се препоръчва да избягвате използването на ексфолиращи продукти.