biologique recherche

Изживейте перфектното съчетание от индивидуален подход към вашата кожа и широката гама продукти, предназначени да третират специфичните ѝ нужди.

Biologique Recherche предлага широка гама от луксозни процедури за грижа за кожата,
които са известни със своята ефективност и индивидуален подход. Всяка терапия е
внимателно разработена, за да отговори на специфични проблеми на кожата и да осигури
изключителни резултати.

Размер на порите

Процедурите на Biologique Recherche отговарят на различни състояния на кожата. При
вашето посещение ще извършим задълбочена оценка на кожата, за да персонализираме
всяка терпия според индивидуалните нужди на вашата кожа.

Тъмни петна
Пигментация

Процедурите на Biologique Recherche включват усъвършенствани формули, които са внимателно създадени с висококачествени съставки и не съдържат изкуствени аромати и
добавки. Тези мощни продукти работят синергично за подобряване на текстурата, тонуса и
цялостното здраве на кожата.

Зачервявания

Независимо дали търсите решения за борба със стареенето, хидратация или балансиране на кожата, Biologique Recherche предлага процедури, които са съобразени с вашите уникални нужди. Изпитайте трансформиращата сила на експертни техники, иновативни формули и индивидуален подход за ревитализирана и сияйна кожа.

Отдайте се на луксозния свят на процедурите за грижа за кожата на Biologique Recherche и открийте разликата във външния вид и благосъстоянието на кожата си. Усъвършенствайте
рутинната си грижа за кожата до нови висоти с тези изключителни процедури, предназначени да подчертаят естествената ви красота.

Фини линии и бръчки

Защо да изберете нас?

Ние разбираме, че всеки човек има уникални нужди за грижа за кожата. Екипът ни отделя
време, за да оцени конкретните ви проблеми и цели, като адаптира всяка процедура на
Biologique Recherche към вашите нужди. Вярваме в силата на персонализирането, за да
постигнете най-добрите резултати за вашата кожа.

Нашият естетичен център предлага спокойна и гостоприемна атмосфера, която ви
позволява да се отпуснете и да се насладите на едно наистина луксозно преживяване. От
момента, в който прекрачите прага ни, ние отдаваме приоритет на вашия комфорт и се
стремим да превърнем посещението ви в незабравимо изживяване.

Удовлетворението ви и постигането на видими резултати са наши основни приоритети. С
процедурите на Biologique Recherche ние съчетаваме усъвършенствани формули,
съвременни техники и нашия опит, за да ви помогнем да постигнете желаната сияйна,
здрава и млада кожа.

В Advance Medical Aesthetic Center държим на безупречната чистота и дезинфекция и ви
уверяваме, че се спазват най-сторгите протоколи да поддържането на отлична хигиена в
центъра.

Soin Lissant

170
лв
  • Насладете се на трансформиращата терапия Soin Restructurant et Lissant на Biologique Recherche. Този луксозен ритуал за грижа за кожата е предназначен за реструктуриране и изглаждане на текстурата на кожата, като осигурява видими резултати. С индивидуално внимание и усъвършенствани формули тази процедура е насочена към фините линии, бръчките и неравномерния тен на кожата, като оставя кожата ви ревитализирана, освежена и сияйна.

Soin MC110

170
лв
  • Изживейте преобразяващата процедура за лице Soin MC110 Restructurant от Biologique Recherche. Тази иновативна терапия за грижата за кожата е специално разработена за преструктуриране и подмладяване на лицето, като се бори с множество признаци на стареене. С мощната комбинация от активни съставки тази терапия е насочена към фините линии, бръчките и загубата на тонус, като оставя кожата видимо ревитализирана, повдигната и сияйна.

Lift C.V.S.

170
лв
  • Изпитайте перфектното решение за лифтинг и стягане с процедурата за лице Lift C.V.S. на Biologique Recherche. Тази усъвършенствана терапия е разработена, за да осигури незабавни и дълготрайни резултати за видимо повдигната и тонизирана кожа на лицето. Чрез комбинацията от иновативни техники и силни активни съставки тази процедура е насочена към отпуснатата кожа, фините линии и загубата на еластичност, като оставя кожата подладена и стегната.

Апаратна диагностика със Skin Instant© Lab

  • Aпаратът Skin Instant®Lab използва 5 сонди за измерване на нивата на хидратация, трансепидермална загуба на вода, еластичност, пигментация и себум. Данните се анализират чрез специална програма, разработена за Biologique Recherche. След анализ и диагностика, устройството свързва резултатите с базата данни на Biologique Recherche и предлага персонализиран списък от продукти и процедури, съобразени със състоянието на вашата кожа.

Процедурите Biologique Recherche са индивидуални и винаги се препоръчва най-подходящата терапия за състоянието на Вашата кожа от нашите обучени терапевти на място след анализ на кожата. Винаги препоръчваме първото посещение да бъде съпроводено с апаратна диагностика със Skin Instant® Lab. Запишете час за процедура Biologique Recherche и позволете на нашите терапевти да ви помогнат в избора на терапия!