• Гръб

  Предлагаме подбрана селекция мощни бустери, за постигане на резултати като:

   

  По-гладка и по-чиста кожа на гърба

  Дълбоко почистени пори

  Хидратирана и подхранена кожа на гърба

  Гръб
 • Шия и деклоте

  Предлагаме подбрана селекция мощни бустери, за постигане на резултати като:

   

  Подобрена текстура и тен на кожата на шията и деколтето

  Подобрена хидратация и подхранване

  По-стегната и младолика кожа

  Шия и деклоте
 • Длани

  Предлагаме подбрана селекция мощни бустери, за постигане на резултати като:

   

  Подобрена текстура и гладкост на кожата на дланите

  Намаляване на фините линии, бръчките и петната по дланите

  Хидратирана и подмладена кожа

  Длани
 • Ръце

  Предлагаме подбрана селекция мощни бустери, за постигане на резултати като:

   

  Подобрен и хидратиран вид на лактите

  Изравнен тен на кожата

  Подобрена хидратация и блясък на кожата на ръцете

  Ръце
 • Седалище

  Предлагаме подбрана селекция мощни бустери, за постигане на резултати като:

   

  Намаляване на несъвършенствата в зоната на седалището

  Подобрена хидратация и тонус

  По-гладък и изящен външен вид

  Седалище
 • Бедра

  Предлагаме подбрана селекция мощни бустери, за постигане на резултати като:

   

  По-гладка и равномерна повърхност на кожата

  Подобрена хидратация

  Ускорено обновяване на повърхността на кожата

  Бедра

  3 стъпки към здрава и сияйна кожа

  Hydrafacial използва технологията Vortex Fusion, която работи като вакуум, за да проникне в дълбочина на порите и да увеличи ефективността на процедурата.

  Почистване

  • Почиства в дълбочина и ексфолира с нежен пилинг, за да разкрие по-сияйна кожа.

  Екстракция

  • Премахва замърсяванията от порите с безболезнено нежно вакуумно изсмукване.

  Хидратация

  • Насища повърхността на кожата с интензивни овлажнители и подхранващи, персонализирани
   съставки.

  LED светлини

  Терапията с LED светлини може да помогне за намаляване на бактериите, причиняващи акне, успокояване на възпалението, стимулиране на производството на колаген и подобряване на цялостния тонус и текстура на кожата. Благодарение на персонализираните опции, тя е нежно и ефективно допълнение към процедурите Hydrafacial, като спомага за по-здрава и сияйна кожа.

  Hydradacial LED
  Лимфен дренаж

  Лимфен дренаж

  Лимфният дренаж е специализирана процедура, която използва нежно засмукване и ритмични движения за стимулиране на лимфната система, насърчаване на детоксикацията и намаляване на отоците по лицето. В съчетание с ползите от Hydrafacial, тази нежна и успокояваща процедура
  значително подобрява резултатите и здравето на кожата.

  Области, подходящи за третиране:

  • Лице (33% от лимфната система се намира в лицето)
  • Ръце
  • Крака
  • Корем
  • Гръб

  HYDRAFACIAL НА ШИЯ И ДЕКОЛТЕ

  120
  лв
  • Усъвършенствайте рутинната си грижа за кожата с нашата терапия Hydrafacial за шия и деколте. Тази специализирана процедура включва нежно почистване, ексфолиране, персонализиран киселинен пилинг, екстракция на порите, вливане на подхранващи серуми, допълнителни целеви бустери и защита на кожата. Поглезете тези деликатни зони, за да постигнете по-гладка и хидратирана кожа и подмладен външен вид.

  HYDRAFACIAL НА ДЛАНИ

  70
  лв
  • Съживете ръцете си с нашата разпускаща Hydrafacial процедура, предназначена специално за тази често пренебрегвана област. Насладете се на цялостно почистване, нежно ексфолиране, персонализиран киселинен пилинг, екстракция на порите, вливане на подхранващи серуми, допълнителни целеви бустери и защита на кожата. Подарете на ръцете си тази разпускаща терапия за грижа за кожата и разкрийте по-гладка и хидратирана кожа за младежки и ревитализиран вид.

  HYDRAFACIAL НА РЪЦЕ

  180
  лв
  • Отдайте се на луксозната процедура Hydrafacial, предназначена специално за ръцете. Изживейте еднa подмладяващa терапия, която включва нежно почистване, ексфолиация, персонализиран киселинен пилинг, екстракция на порите, вливане на подхранващи серуми, опционални целеви бустери и защита на кожата. Тази процедура се фокусира специално върху сухите и груби лакти. Подарете на ръцете си тази разкрасяваща грижа за кожата, разкриваща по-гладка, хидратирана кожа.

  HYDRAFACIAL НА СЕДАЛИЩЕ

  170
  лв
  • Отдайте се на нашата изключителна процедура Hydrafacial, специално разработена за зоната на седалището. Насладете се на цялостен процес на подмладяване, който включва нежно почистване, ексфолиация, персонализиран киселинен пилинг, екстракция на порите, вливане на подхранващи серуми, опционални целеви бустери и защита на кожата.

  HYDRAFACIAL НА БЕДРА

  220
  лв
  • Подобрете грижата за кожата на бедрата си с нашата специализирана процедура Hydrafacial, предназначена за подобряване на външния вид на тази област. Насладете се на цялостен процес на подмладяване, който включва нежно почистване, ексфолиация, персонализиран киселинен пилинг, екстракция на порите, вливане на подхранващи серуми, опционални целеви бустери и защита на кожата. Подарете на бедрата си тази луксозна сесия за грижа за кожата, която ще разкрие по-гладка и хидратирана кожа и ще повиши самочувствието ви.

  HYDRAFACIAL НА ГРЪБ

  250
  лв
  • Отдайте се на подмладяващата процедура за гръб Hydrafacial за по-гладка и чиста кожа на гърба. Това цялостно изживяване включва дълбоко почистване, нежен пилинг, персонализиран киселинен пилинг, екстракция на порите, вливане на подхранващи серуми и допълнителни целеви подсилващи средства. Подарете на гърба си тази ободряваща процедура за грижа за кожата, за да постигнете по-здрав и сияен тен.

  ЛИМФЕН ДРЕНАЖ

  60
  лв
  • Изпитайте допълнителните ползи от лимфодренажната терапия на Hydrafacial. Тази специализирана техника включва нежен масаж и засмукване, за да стимулира лимфната система, като насърчава елиминирането на токсините и намалява задържането на течности. Като подобрява кръвообращението и детоксикацията, лимфодренажната терапия Hydrafacial ви оставя с освежен и подмладен тен, увеличавайки максимално ефективността на процедурата Hydrafacial.

  LED ТЕРАПИЯ

  60
  лв
  • Изпитайте допълнителните ползи от LED терапията на Hydrafacial, която подобрява цялостните резултати от всички процедури, като подпомага изглаждането на фини линии, намалява появата на акне, подобрява текстурата и се насочва към специфични проблеми на кожата, използвайки силата на светлината.