Вашата Красота - Нашата Страст

Logo

Нашите Услуги

лазерна епилация

  • Изпробвайте усъвършенстваната технология за лазерна епилация на александритния апарат GentleLase Pro за дълготрайно обезкосмяване. Тази най-съвременна технология се насочва прецизно към космените фоликули, като осигурява ефективно и почти безболезнено обезкосмяане във всички области на тялото. Насладете се на предимствата на по-гладка кожа с минимален дискомфорт и кратка продължителност на процедурата.

Hydrafacial

  • Hydrafacial е трансформираща процедура за грижа за кожата, която съчетава почистване, ексфолиация, екстракция, хидратация и вливане на подхранващи серуми в рамките на една терапия. Може да бъде приложена както за лице, така и за тяло и скалп. Тя ефективно подобрява текстурата на кожата, намалява появата на фини линии и бръчки, отпушва порите и подобрява цялостното състояние на кожата.

Biologique Recherche

  • Терапиите на Biologique Recherche са луксозни процедури за грижа за кожата, предназначени за постигане на видими и дълготрайни резултати. С акцент върху персонализирания анализ и уникалните формули, тези терапии са насочени към специфични проблеми на кожата, като насърчават подмладяването, хидратацията и обновения тен за истински трансформираща грижа за кожата.